AZ ÉV ESKÜVŐI BULIJA LENYŰGŐZŐ LÁTVÁNNYAL - VISEGRÁD, NAGYVILLÁM ÉTTEREM -
Esztivel és Patrikkal már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot. Laza, vidám, pörgős páros. Mindenképpen szerettek volna jegyesfotózást, aminek nagyon örültem. Sokszor említettem már ennek fontosságát ;) Úgy döntöttünk, hogy a Gellért-hegytől a Várkert Bazárig teszünk egy sétát és közben fotózunk egyet. Szeretem azokat a párokat, akik nyitottak a hülyéskedésre, ez mindig ad egy plusz töltetet a képeknek. A várkert bazár népszerű helyszín jegyes- és páros fotózásokhoz. Nekem is többször volt alkalmam itt fotózni. Számomra nagyon fontos, hogy olyan egyedi képeket készítsek minden helyszínen, amilyet még korábban nem láttunk. Ez egy igazi izgalmas kihívás, mely mindig izgalommal tölt el :)​​​​​​​
Az esküvőt szeptember első hétvégéjén tartották a visegrádi Nagyvillám étteremben. Egy hangulatos fedett-nyitott lugas, ami a ceremónia és később a táncparkett helyszínéül is szolgált, nagyszerű kilátással a fellegvárra. 
Mivel már a koronavírus második hullámának kirobbanása a levegőben volt, emiatt nagy volt az igazlom, hogy ez mennyire fogja befolyásolni az esküvőt. Jelentem: semennyire. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy az egyik legvagányabb, bulisabb, kompaktabb esküvő volt , melyet valaha fotóztam. Itt aztán minden volt: Arconpörgés, táncverseny, férfi sztriptíz, de ami a legfontosabb, az egész napon és éjjelen át tartó nevetés. Köszönöm nektek, hogy én fotózhattam az esküvőtöket, egy élmény volt számomra, amelyet a képeim is tükröznek!