LAZA ESKÜVŐ A BUDAPESTI BELVÁROS EGYIK LEGJOBB HELYSZÍNÉN      - BRODY STUDIOS -
Egy álmos januári nap kaptam egy email-t Holly-tól, melyben arra kért, hogy vállaljam el az esküvőjük fotózását júliusbanBrody Studio-ban. Holly és Chris egyébként Leeds-ben élnek, de megszerették a magyar fővárost és úgy döntöttek itt tartják az esküvőjüket. Gyorsan meg is beszéltünk egy találkozót, hamar kialakult a kölcsönös szimpátia egymás felé. Azonnal tudtam, hogy ez egy baromi jó nap lesz.
Az esküvő (és legény-lánybúcsú) napja előtt tartottunk egy bemelegítő páros fotózást a napfelkeltében. A Budai vár és Halászbástya volt a helyszínválasztásunk. Remek fények, jó hangulat és álmosságnak semmi nyoma annak ellenére, hogy késő esti géppel érkeztek előző este.
Az esküvői előkészületek a srácoknak a Brody House-ban a lányoknak pedig a nagyszerű Writer's Villa-ban volt.
CASUAL WEDDING AT ONE OF THE COOLEST DOWNTOWN LOCATIONS       - BRODY STUDIOS -
On a sleepy January day I received an email from Holly if I could photograph their summer wedding at Brody Studio. Holly a yoga teacher, Chris is an engineer and they are an awesome couple from Leeds, UK. They decided to get married in Budapest. We sat down for a coffee to get to know each other and talked over the details. From the first second I knew that this was gonna be an amazing wedding…
We decided to have a warm-up couple shoot before the wedding day / and Stag party /. We picked the Buda Castle and Fishermen's Bastion to take the pictures. Big thumbs up  for you guys to undertake the (very) early morning wake up right after a late evening flight.
The wedding day started with getting ready with the groom-men at Brody House and continued with the lovely ladies at The Writer's Villa.
A szertartás viszonylag kis létszámú volt, a közeli családtagok és nagyszerű barátok társaságában. Egyszerű, vidám és közvetlen. Ezt követően elérkeztünk a vacsorához vicces és megható beszédekkel. Majd következett a buli. Ritkán látok ilyet, de kivétel nélkül mindneki táncolt. Közben kiderült számomra az is, hogy Chris és a bátyja korábban DJ-zett és így elég egyértelmű volt, hogy ők fogják adni a talpalávalót is az este során. Szenzációs volt!
Az egész nap során családtagnak éreztem magam, soha nem kaptam egy italmeghívást ezelőtt :D A Brody Studio személyzete is hibátlan munkát végzett, mint mindig.
Holly és Chris, egy élmény volt minden perce a napnak. Köszönöm, hogy részese lehettem és hogy bizalmat szavaztatok nekem!
The ceremony was held among a small group of the family and wonderful friends. It was simple, joyful and surrounded with friendly vibes.
After all we continued with the speeches and dinner… and then the party had started…and that party wow…it was a blast. It turned out for me that Chris and his brother used to work as DJ's before so it was pretty straightforward that they will control the party. Everyone was dancing…literally everyone.
The whole day I felt like I was part of the family and I never got that much invitation for a drink than on this party night. Staff of Brody Studios made this event flawless just as usual.
Holly and Chris, I cherished every minute of this with you. Thanks for your invincible trust in me.