kellemes ŐSZI ESKÜVŐ A KÁROLYI KASTÉLYBAN
A kastélyban tartott esküvőknek mindig meg van a varázsa. Egy kis időutazás az öreg falak, ornamentikák, elegáns ablakok, csillárok és íves lépcsők világába. Ez a helyszíntípus egy paradicsom új szögek és perspektívák megtalálsához. Mindig új lehetőségeket és kihívásokat nyújtanak számomra. A fehérvárcsurgói Károlyi-kastély lenyűgöző helyszín egy esküvőhöz. Minden megtalálható az épületen belül vagy a közelben egy ilyen rendezvény megtartásához: templom, rendezvényterem, szállás és elbűvölő fotózási lehetőségek.
Még nyár végén csináltunk egy szokásos jegyes fotózást. Emi és Tomi a Halászbástyát választották helyszínül. Habár nem ez volt az első (sem a második) alkalom ott, de mindig szeretek visszatérni fotózni ugyanarra a helyszínre, mert ez mindig egy jó kis agytorna számomra, hogy mit lehet kihozni még képileg ugyanabból a helyszínből és szituációból. Megtalálni, hogy mi az, amit még sem én, sem más nem fotózott, az különösen nehéz egy ikonikus helyen
Az esküvőre októberben került sor, ami a kedvenc hónapom. Közvetlenül a nyári hőség után (mostanában szeptember az új nyár) és a hűvös, esős november előtt mindig izgalmas szituációkat hoz fényképészeti szempontból. Az időjárás határozottan változékony, de meg van ennek a saját bája is. Sajnos kicsit esős reggelben kezdődött az előkészület, de délutánra már szép fényeket és izgalmas felhőket kaptunk. A szertartás előtti páros fotózást a beltérben készítettük, ami nagyon jó hangulatú képeket eredményezett.
A pár először a kastély könyvtárszobájában látta meg egymást, ahol később polgári szertartást is tartották. Az egyházi ceremónia a közeli bájos kis templomban volt, majd levezetésként egy kellemes vacsora és könnyed buli az épület étkezőtermében.
A szolgáltatói csapat a Dávid-team volt. Jómagamon kívül Demjén Dávid szolgáltatta a zenét, a filmet pedig Kelcz Dávid és Dózsa Dávid Kelda film készítette.